script type="text/javascript" src=""> Emilija Romaité♥' -

Grymt !


Tjenare !

Har haft en grymt bra dag, hur har ni haft det ?
Började med att jag vaknade klockan sju, väckte alla andra,, som vanligt, och sen fortsatte jag med det vanliga, sen sprang jag till bussen och på första gången på länge så hann jag med den :D Träffade också Moa vid busshållsplatsen.
Blev klar med So;n som skulle in idag, blev tillochmed nöjd med mitt arbete, det händer inte ofta i kurserna ska jag säga. Sen så fick vi hamburgare till lunch, hm.. hur ska jag besktiva matkön? ..kaos?
Sen slutade vi klockan ett, men jag stannadde till kvart över tre, då jag gick till nico för att ha basket träning :D Vi var tre stycken, Jag, Nathalie o Ellen, vi hade en annan träare idag oxå, han kommer från Litauen, precis som jag, då står ha och tittar på min tröja - då ja har en med litauens flagga på - och säger ; "Labas, kaip sekasi?" som betyder hem hur är det ?" lite kul tycker jag, hehe.

Sen kom jag hem, har duschat o ätit, nu är jag sjukt trött, så ska nog slå på en film o koka te o bara slappa, imorgon skulle vi till Stockholm, tror jag, annars ska jag plugga, på kvällen kommer pappa hem från tyskland :D o på söndag ska vi åka i Ryssbergen :D Saknar dig pappa ! :D

men ha det bra !
/Emilija med J..- <3

Kommentarer
Postat av: amelia

sv: Tack så mycket :)

2012-02-10 @ 20:54:08
URL: http://ameliazakrisson.blogg.se/
Postat av: Linn

Jag har just nu 2 tävlingar igång på bloggen, kanske är någon av dom något för dig? :)Veckans blogg - 3 vinnare dras genom slump så alla har lika stor chans! -> http://linnhahne.blogg.se/2012/february/veckans-blogg.html#commentVinn valfritt smycke från onyxsweden.se -> http://linnhahne.blogg.se/2012/february/tavling.html#commentHa en bra helg! :D

2012-02-10 @ 22:03:42
URL: http://linnhahne.blogg.se/
Postat av: Angie

SV: Tack detsamma (:

2012-02-11 @ 00:08:22
URL: http://agneesekedahl.blogg.se/
Postat av: Isabelle Palmgren

fin bild:)

2012-02-15 @ 03:46:25
URL: http://izabelleofsweden.blogg.se/Du har väl ett namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Det är bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0