script type="text/javascript" src=""> Emilija Romaité♥' -

Det luktar Jul..


Hejsan ! :D

precis kommit hem från skolan eller rosvalla då, planering och massa info på morgonen, och sen bara att sätta sig i verkstan och fortsätta med huset, det gick riktigt bra (a) fast mitt hus blir inge bra, haha. SEn vare lunch, korv stråganof - hur stavas de? - sen drog jag till bussen men Malin.

På idrotten hade vi airobik och youga ;) det va riktigt kul :) fast har sjukt ont sen igår, haha :) Tog den sena bussen till bussterminalen med Amanda och Fanny, sedan bytte jag buss och drog hem. Så nu sitter jag med risgrynsgröt och pepparkakor, jag vill att det ska bli jul..

Nu: PLUGGA; PLUGGA; PLUGGA, ni vet inte hur stressig vecka vi har i skolan :s Men vänta varför sitter jag då här, nu ska jag plugga, se ya !
/Emilija med J.


får man vara stolt ? :D


Hejsan ! :D

Hemma efter en helt grymt dag ! Fast ont i knäna har man allt ;) Men började med att jag drömmer att klockan ringen, vad händer då klockan ringer 07.50. Alla går upp, fixar allt och käkar frukost, sen hämtar vi Tove och Alice på vägen till Boda Borg. Träffade Ida-Chalotte där :) Vi fick våra stämpel-kort och nycklar sen började vi.

När klockan var tio, hade vi klarat 10 banor ;) sen fortsatte vi att köra, yttligare en timma senare så hade vi klarat alla UTOM Superbanan, svåraste banan på boda borg ! ;)
Sofia skulle komma vid tolv så vi sa att vi skulle spara en bana till henne. Så vi försökte och försökte men det gick inte, så vi gick ner och åt taco buffén som serveras där, mums !

Efter maten försökte vi igen och klarade den efter några försök ! :D Sen skulle vi vissa upp, det gick ju inte så jättebra :/ så vi skulle vila och vissa upp för den där killen - kommer inte ihåg namnet- men det gick inge bra då heller, så vi gjorde om alla banorna, eftersom att vi skulle vara kvar i typ 6 timmar till ;)

Då hade vi klarat alla och vissade för Steffan, och om vi klarade "Spindelnätet" på 3 minuter så skulle vi få en 'Quest Master' tröja, vet ni va ? vi klarade det ! Sen fick vi en gratis chokladboll (a)

iallafall en helt grym dag, som nu avslutas med BECK !
ha det bra !
/Emilija med J.


KKungarna !




Denna blogg är så värd att läsa, tjejerna som driver bloggen är tvillingar och så himla underbara, jag älskar dom så jättemycket !
Dom skriver om allt möjligt, checka in där och jag lovar du hittar något du gillar !
Jag är inne där varje gång jag är inne på datorn, mann blir ju beroende ;)

så checka in där nu !
klicka på bilden eller adressen för att komma till bloggen !

http://kkungarnaa.devote.se/

http://kkungarnaa.devote.se/

http://kkungarnaa.devote.se/

http://kkungarnaa.devote.se/


/Emilija med J.

Alice Hestner.




checka den här snälla brudens blogg !
Hon har nästan precis startat den, men ändå grym.
Hon skriver om allt möjligt, så checka in och du kanske hittar något du gillar ?

http://alicehestner.webblogg.se/

http://alicehestner.webblogg.se/

http://alicehestner.webblogg.se/

http://alicehestner.webblogg.se/


klicka på bilden eller adressen så kommer du till hennes blogg !

/Emilija med J.


Jag lovar jag lever !


Hejsan ! :D

Då var det lördan igen :( och det betyder att mitt rum är stökigt och jag måste städa det, jag har inte suttit vid datorn på hela dageen, därför inga inlägg. Igår pluggade jag ju hela kvällen och det gick ju bra.

Hrla förmiddagen idag har jag suttit och läst en bok som heter "Tillsammans" jag har halva boken kvar kanske ska läsa ut den indag, vem vet ? men det är iallafall riktigt bra, någon av er som läst den ? :)

Men iallafall nu ska jag städa mitt rum, sen dra ner till ica och sen sätta mig ner och läsa, bloggar lite då och då idag tror jag, hoppas ni får en härlig lördag, imörrn blire boda borg då ! :D

/Emilija med J.


plugga på en fredagkväll = (y)


Hejsan ! :D

Ja, rubriken stämmer, men vill man klara so-provet på fredag så vill man, så ska sitta och plugga in allt det nu, sen ska jag sova och sova ut imorgon, alltså får ni inga fler inlägg idag, eller jo kanke men inte säkert.

Någon mer än jag som pluggar på en fruktansvärt tråkigt fredag ?

/Emilija med J.


Pizza time Jaow !


Hejsan ! :D'

sitter och skriver på en berättelse som jag kanske kommer att kunna andvända på steg 15 i engelska, mamma kommr hem snart då ska vi käka pizza :D

Bloggar nog mera sen, nu ska jag gå ner och göra ingenting !

/Emilija med J.

Nu ni, jag är med och tävlar om..




En Iphon 4s hon en super söt tjej som heter Tina, skuller vara supernice att vinna den, min mobil är ju inte världens bästa..
Men var med du med, det blir roligt ! klicka på bilden eller denna länk : http://tinanj.se/2011/november/vinn-en-iphone-4s.html#comment  så vad väntar du på anmäl dig ! :D

/Emilija emd J.

redigerar lite.







har grymt tråkigt så sitter och redigerar bilder, är inge bra på det men whatever ?!
asså jag har grymt ont på högersida av bakhuvudet, vad kan det bero på ? :o :(

/Emilija med J.

Vilket liv xd'


Haha, jag hade låst dörren när jag kom hem eftersom att jag skulle upp på övervåningen och jag va ensam hemma, sen efter typ en halvtimma så kom Mantas Hem

(mantas är min lillebror) och satte sig i vardagsrummet, han visste inte att jag va hemma, så efter typ 15 minuter så gick jag och ställde mig i trappen, då ser han mig och flög säkert en meter upp i luften och ni skulle ha sett hans ansiktsuttryck, det va inte meningen att jag skulle skrämma honom, men nu blev det så. haha, seriöst sitter och skrattar nu åt det, men sån är min humor :D har säkert garvat för en vecka nu :)

Vilket liv jag hhar sitter och garvar åt en sak som hände för typ 3 timmar sen..

/Emilija med J.



- Ibland kan du vara riktigt bra brorsan ! ♥

One Direction ! ♥


Hejsan ! :D

sitter och lyssnar på One Direction, som ni kanske förstod när ni såg rubriken ? Men iallafall, kaske ska ta mig i kragen och städa mitt rum, som ser förjälvingt ur :o

Men inget speciellt i skolan idag, Bild i vekstan hella dagen i skolan så det gick fort och idag är det FREDAG, och jag har absolut inget planerat :( Men det blir nog fredag's mys med familjen, eller ah..

på söndag iallafall så blir det Bodaborg :D med Ida-Chalotte, Tove och så tror jag att Sofia också skulle vara med, det är facebookdag där, så varför inte passa på ? ;)

Nej jag tror att jag ska städa nu, pusshej !

/Emilija med J.



-gammal bild..

måste bara säga det..


hejsan ! :D

glömm inte att rösta på din favorit bild HÄR! :D
DEt skulle vara superkul om flera röstade.


/Emilija med J.

Så kan det gå ibland..


Hejsan på er alla söta läsare ! :D

Sitter i mitt rum och har gjort det sen jag kom hem runt halv 6 ;) Har inte gjort alls mycket, tittat runt på olika bloggar typ.

Skolan har faktist vart helt okej, om man bortser från vissa saker, men började med att jag inte orkade gå av bussen vid skolan så jag åkte med Malin in till Bussterminalen för att möta Ilze, Mooa var sjuk. Sen så kom Ilze då och vi tog bussen till skolan, hihi latmaskar :) Då vare fem minuter kvar tills samlingen skulle börja, så jag gick in och satte mig :) Vi planerade och tittade på nyheterna, superkul eller ? :/

Eftersom att verkstan/bildsalen inte var öppen första passet så hade jag matte med.. eh Linn, Moa, Moa och några felr kommer inte ihåg vilka, hehe :D Men jag gjorde klart stegtestet och bokade redovisning med den nya läraren Ida, superduktig är hon, måste jag säga. Sen gick jag upp och hade bild, började skära ut mitt hus till våran stad, tiden går grymt fort när man är där inne, så snat var det lunch, vi fick någon grönsakssopppa, den var väl okej. :/

Jag satt och åt med Nathalie, Adam, Hedda och Moa, eftersom att det är dom som är min musikgrupp och vi hade musik efter lunchen, och det kan jag ju säga nu direkt att det blev en katastrof eftersom att min hals inte ville hjälpa mig idaag :( men vi spelade på och kom igenom hela låten :D Efter musiken hade jag matte redovisningen, och vet ni ?!?! JAG BLEV GODKÄNND.. bara 3 veckor sen..

Då var det bild igen, och det gick riktigt bra, hoppas på att bli klar imorgon :) sen så vare samling igen, efter samlingen stannade jag med Malin och Ilze på skolan lite, sen gick vi till Martin och va lite med honom, Ebba och några av martins kompisar var också med, va va på stan, sen tog jag 17.00 bussen hem :)
Nu har ni läst om min supertråkigta dag..

Men imorgon på engelska kp:et så kommer vi inte ha Matilda som lärare utan vi kommer ha en engels man, jag tror han va från Texas, eller något, vi ska iaf ha honom som lärare, eller vi kommer få fråga honom saker, på engelska eftersom att han inte kan svenska.. får se hur det kommer att gå, intressant kommer det att bil iallafall ! :D

ha det superbra nu !
/Emilija med J.


Nu drar jag, herrå !



- Förälskad i låten (a)

nu har mamma kommit hem ! :D

Röstning - fotot - tävling - rösta !


Nu kommer ni få se fem stycken bidrag i tävlingen, varje bild kommer att ha enn varsit nummer ovanför sig. Bilden DU tycker är finnast, skriv bildens nummer i en kommentar så röstar du på din favorit.
NI SOM TÄLAR : ni kan lägga ut på eran blogga att det är en röstning nu, och att era läsare gärna får rösta på er :)
:D
1.



2.

http://linneaholmden.blogg.se/2011/november/tavlar-hos-emilija.html#comment

3.



4.



5.



- Ordningen har inte betydelse !

LYCKA TILL !


/Emilija med J.

Whatever, lev livet ! ;)


Hejsan !

Sitter här och försöker lära mig sista versen i låten vi ska ha i musiken "So what?" - P!nk, yea, det går ju när rösten inte räcker till, jevla förkylning :( Hatar det, men iaf. Idag gjorde jag nästan klart matten, ska göra det, snart !

Sen så hade jag.. eh, juste bild, i gruppen efter det lunch ;)  spagetti och köttfärsås, mums ! :D När vi hade ätit klart så satt jag med Mooa, Moa, Nathalie, Hedda och några till, jag och Moax2 satt och sjöng julsånger, alla som satt med

oss tyckte vi va pinsama för det typ ekade i matsalen, men whatever, lev livet ! ;) Sen så hade vi so-föreläsning, måste börja svara på veckans frågor :o Efter föreläsningen så hade vi bild med gruppen i

verkstan, började med våran stad :D hoppas vi hinner klart :) Snart skulle mamma komma hem, då ska vi "prov"-åka en bild, jag venne

om man säger så, men typ testa den, för vi har sålt vårna andra och ska skaffa en ny, det är den vi ska testa om cirka 20 minuter :D

Efter bildturen blir det alltså Plugga,plugga,plugga för mig :/ Men det lönar sig tillslut :)
men vi hörs nog senare, ska börja röstningen till foto-tävlingen efter detta inlägg så kika in om 20-30 minuter och rösta :D

ha det bra !
/Emilija med J.


det är läskigt.. :/


Tjenare igen !

Sitter i sängen syrran och brorsan sitter på golvet (a) Kom på att jag inte kommer komma upp imorgon :(  har ont i min tå, hihi :D Nej men jag kommer upp.

Fetta trött, men ah, imorgon tror jag inte jag behöver ha ph, för jag hade det typ idag ;) då ska jag hem och sova !
Men om det inte kommer något mer inlägg idag så säger vi godnatt !

/Emilija med J.

-bildlös-

därför städade jag skolan..


hejsan !

precis kommit hem efter skolan, men då tänker ni som inte läst inlägget under; "men hallå klockan är ju typ 21.00?" och ja det är sant, men jag var kvar i skolan till 20.00 idag för att..

först så skulle jag, Moa, Carl, Adam, Måns, Tilda, Frida, Sofia och Matilda städa HELA skolan, men det blev bara jag Moa, Adam och Carl som städade och det var riktigt kul faktist :p Men vi städade för att vi skulle ha "rundvisning" för

dom nya 6:orna, Elin frågade igår om det var några i våran klass som ville och då var det vi :D det va riktigt kul, men jag har sjukt ont i fötterna och min röst är snart borta, haha sjukt ont i halsen iallafall. :D

Nu ska jag tittar på "Desperata hemma fruar" ha det bra !
hörs kanske i pausen :D

/Emilija med J.


Städar i skolan :o


NEj men hejsan !

Sitter i skolan just nu och ska göra till klockan 20.00 :o Linn sitter och tränar spanska och Moa damsuger som jag också gjorde för typ 5 minuter sen, men tog en paus, alla ni vet ju att jag hatar att städa och nu ställe jag upp för att städa i skolan :o haha :)

Men kommer ju inte hem förens åtta, då bloggar jag om varför jag kommer hem så sent och vad jag gör i skolan och ställer upp att städa :)
aja hare bra !
/Emilija med J.



- random bild, igen.


Jag gjorde den..

inte..



sv; Somsagt, det är inte jag som gjort bilden, det var på någon fan-sida på facebook som heter "Justin Bieber fans" man skulle gilla en sak och då gjorde h*n den åt en, inte alla men nästan och jag blev en av dom. ;)

/Emilija med J

styrketräning, faviort.. verkligen..


Tjenare !

Sitter här i mitt stökiga rum som jag städade i lördag, men har blivit stökigt igen. Hur lyckas jag ? Har precis ätit middad ska snart fixa skissen till bron till våran stad i bilden, älskar verkligen kursen vi har nu, fast nej..

Skolan var väl helt okej, började mem samling som vanligt, sen gjorde vi startreflektionen och tidsplaneringen till kursen. Sen gick jag och Milla ner och åt mat för att vi skulle ha idrott, vi tänkte ta 11 bussen först men ångrade oss

men sen så ångrade vi oss igen och sprang till bussen, men missade den precis :/ så vi gick till Bussterminalen, där vi pratade lite sen kom Måns och Carl-Fredrik, efter ett tag kom bussen. På idrotten hade vi styrketräning, det roligaste

som finns, eller inte !? :) Slutade sen så tog jag bussen hem och pluggade lite, spelade gitarr och kollade datorn, sen kom mamma hem då åt vi, och nu sitter jag här ska snart titta på "pengarna på bordet".

hoppas att ni har röstat på Sverige nu, om du inte förstår läs inlägget under ;)
Ha det bra !
/Emilija med J.



-random arkiv-bild.

snälla för min skull..


snälla var jättesnälla nu och rösta på Sverige :D

http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_NSN_Fan_Cut

snälla
snälla
snälla
snälla
snälla
snälla
snälla
snälla
snälla


tack !
/Emilija med J.


Jag är redo..




-obäddad säng, jaow.
- Mjukis dräss och en kopp te = Emilija är redo för att bädda ner sig och slå på tv och titta på Beck !


- små random bilder ;)

Godnatt säger jag för kommer nog inte blogga något mer !

hahahahaha.




0.54 " I think they start to like each other " hahahahahaahahahahahah, jag gillar videon ifalla någon undrar !

smoothie - gott !


Vill du ha ett resept på en god smoothie, vad bra för här får du ett :


2 Bananer
2 dl frysta bär/frukter
2,5 dl glass
3/4 dl mjölk

sen mixa ihop allting häll upp i glass och njut !


Det gjorde vi förut idag, det blev grymt !
/Emilija med J.

Asså är så grymt ..


Tjenare !

Är så grymt trött, började med att min syrra kommer in i mitt run runt 9. "EMILIJA, vart är min laddare?" härligt sätt att vakna på eller vad säger ni ? SEn så tittade jag och mamma på en sak, kan inte avslöja än, hihi :D

Sen bestämmde vi oss för att dra till badhuset, jag simmade typ mest eftersom att silvija va med Ellen och mamma också simmade jag orkade typ inte göra något, haha, så vi drog hem, sen så har jag suttit här nördat noveller,

chattat på facebook och lyssnat på musik, snart kommer väl mamma hem, då ska vi äta, sen klockan nio, ska jag sätta mig ner och titta på Beck med en kopp te, det kommer vissas på 4:an tror jag, det är brorsan som vet ;)

Men vi kanske hörs senare !
/Emilija med J.



- Mooa ville ta kort på mitt öga och sen så är det inte omredigerad..

Jag HATAR att..


Hejsan !

Jag hatar att ha huvudvärk och att hosta, det är ju precis det jag gör :( inte bra inte bra.. Ska snog gå och bädda ner mig snart, det kan ju vara för att jag vaknade rätt så tidigt idag, att jag har huvudvärk :p

Imörrn ska jag nog plugga lite matte med pappa, behöver göra det, har fastnat lite där, men det fixar väl sig, ska vi se.

Nu sitte jag och tittar på lite olika bloggar och tittar på ngt på Mtv. Har inte så mycket mer att skriva än godnatt och vi hörs imorgon. Glöm inte att anmäla er till foto - tävlingen HÄR!

/Emilija med J.



Jag är med i Julkalendern..


Julkalender 2011 hos LillMickan,
det verkar verkligen kul !
tycker att du också kan anmäla dig !
Klicka på bilden för att komma till inlägget :



Här är beviset på att jag länkat på facebook :)


/Emilija emd J.

Spegel spegel på väggen där..


Hejsan !

Sitter i mitt nystädade rum, nästa. Ett litet hörn med saker kvar, men det är mamma's saker :) Jag, Mamma och Lina var ju på Ikea för ett tag sen, då köpte vi ju en spegel till mig, för er som inte visste det vet det nu :p men iallafall

pappa håller på att sätta upp den nu, och byrån har jag eller ja, pappa flyttat, men det är grymt varmt i rummet :o Blowlingen gick rätt så bra. Vaknade ju runt halv 7, fixade massa och åt, sen så kom Mooa och Anna och hämtade

mig, sen drog vi till Norrköping, jag blev reserv eftersom att det var första gången (a) men jag och Mooa körde varannan serie alltså två serier var.  Gick rätt så bra somsagt, vi vann över bk Eva det blev 11-8 till oss :D

Alla på dom andra banorna hade spelat klart då var det bara mitt banpar kvar och jag var det som slog sist, hoppas på att det äldrig blir så igen, för alla står ju och tittar och står helt tysta, så är man helt själv där på banorna..

Men sen så ville dom till bauhaus (stav?) så ditt åkte vi, fast först blev det fel, så vi satt i bilen lite längre, haha. När vi va där så ville vi gå in i några andra affärer också så så blev det :)

Sen åkte vi hem, men på vägen stannade vi på donken, sen nu sitter jag här och ska hjälpa pappa och sen ska vi till ICA för att köpa godis :D

ha en trevlig fortsatt kväll !
/Emilija emd J.


Är med och tävlar om..


En ring med Justin Bieber.
Hos Bieberland.blogg.se
Var med du också, det finns flera priser inte bara en ring, men det är den jag skulle vilja ha !

klicka på bilden för att komma till inlägget:


/Emilija med J.

Tidsinställt !





- Gråter (a)

Emilija är uppe :o - 07.10


Men tjenare !

Vaknade iallafall itid :D nu har jag klätt på mig martchtröjan och ett par jeans, tar på mig dom andra bysxorna sen :D Ska snart ska jag gå ner och äta frukost, och lägga ner allt i en väska och sen så är det nog dags att gå up till

pakeringen där anna och Mooa hämtar mig :) Asså shit igår kunde jag inte somna, jag gick och la mig typ 23.15 eller något men ändå låg jag och vände på mig och somnade inte förens 2.20 typ, men det va typ för att jag var rädd för

att försova mig, hihi. Nej men nu jag jag gå ner och äta frukost, lite skary att alla andra sover, hmm.. heeh jag hatar att vara själv när det är mörkt (a)

ha det bra !
uppdate: bloggningen kommer vara usel om jag inte får låna Mooas mobil, för mitt internet=slut :( men jag kanske kommer ta hennes mobbil och köra Tampel run som på moas blogg Emilija+Mooa's mobil+Tampelrun=urladdad.

/Emilija Med J.


- Matchtröjan.

Läs - Svar på kommentar !




SVAR:
Haha kanske det ! Ja, jag heter Emilija med J. Mina föräldrar är från Litauen, som jag har förstått det är det för att nästan allt stavas som det låter. Så Emilia, låter som Emilija eller är det bara jag som tycker det ? svara gärna !


SVAR: Nej, tyvärr har jag inte det :( men skulle hemskt gärna göra det :) Bilden finns, men inte med den texten, har ni sett bilden på honom när han håller i ett papper, det är den bilden och sen så har en fan-sida till honom på facebook skrivit in texten till mig och sen fick jag bilden :)

synd att ingen av er hade blogg, men så bra att jag kan fixa ett inlägg isl :D

/Emilija emd J.

Fetta lyckad dag !


Hejsan !

Sitter i sängen med fruktsoda och chips, hihi tjockis varning ! :D Men samtidigt som jag tittar på ngn film på 8:an ? :) Skolan va helt okej, på morgonsamlingen, ställer sig någta upp och stretchar (stav?), ja vi har en ganska rolig klass

som jag älskar, vi skrattar på varenda samling, tror inte vi har haft någon samling utan skratt. Sen så satt jag med Kajsa och pluggade in engelskan och gjorde klart det jag inte hade gjort, sen så redovisade vi. Det gick riktigt bra

faktiskt, hihi trode inte det och utan komplitering :D Sen så jobbade jag lite svenska och lite matte med Moa F i ett bås sen vare lunch, det vill jag inte säga vad det va eller jag venne vad det heter.

Sen slut, så tog jag och Mooa bussen hem till mig gjorde inte så mycket efter ett tag drog vi hem till henne och fixade lite, sen vidare till Bowlinghallen och spelade, Jag, Mooa och Jesper tävlade mot Anna, Kajsa och Filipa och vi van 460 poäng och vet inte hut mycket dom fick, men vi fick mer ;)

Sen så åt vi hamburgartarllik, sen drog vi hem och sen så sitter jag här gör typ inget, försöker komma på vad jag behöver ha med mig imorgon, ska ju till Norrköping o spela bowling, får se hur det går, gick ju bra idag så hoppas

på det imorgon också. Vi ska vara i bowlinghallen kvart över åtta, Mooa och Anna hämtar mig klockan åtta, jag måste gå upp klockan 7, yeah, good luck Emilija !

fetta rolig dag iaf !

ha det bra !
/Emilija med J.



<3

nyduschad ! :)


Tjenare !

Sitter här nyduschad, ska snart gå ner och äta frukost, sen tar jag kvart i åtta bussen till skolan.
Men vi hörs senare, antingen efter bowlingen eller skolan.

/Emilija med J.


Telefonen !


Hejsan !

Sitter och snackar i telefon med Ewe-Lina och ... Linn-Sofie, som snackar med ngn i en annan telefon, hmm.. Själv har jag pluggat klart nu, och rätt så förbredd inför redovisningen :D

Ska snart stänga ner datorn och slå på tv:en och titta på ngt program Ewe snackade om :)
Somsagt imorgon så blir det skolan och sen bowla, och på lördag drar vi till Norrköping för att spela bowling-match

med farma-laget, det lär väl bli kul. Men nu ska jag stänga ner datorn okej, nej kanske kolla runt lite till och sen slå på tv:en, det blir nog bra, så hörs vi imorgon !

Godnatt !
/Emilija med J.



söt

Foto-Tävling - anmäl dig !

Foto - tävling nudå.

Regler:

- Du MÅSTE ha en blogg.
- Bilden MÅSTE vara tagen av dig.
- Den får vara redigerad

- Det får vara vad du vill på bilden t ex; personer, sommar, höst, vinter, vår.. ja, vad som helst.

Hur gör du ?

Foto-tväling, du väljer en bild DU har tagit och kanske reigerat. Du lägger upp bilden i ett inlägg på din blogg att du är med och tävlar, sedan länkar du det till mig och om du har gjort något av de "extra" sakerna skriver du det samtidigt i kommentaren. Jag väljer ut 5 bilder 24 November och så får ni rösta på en bild och den som får mest röster får en interjuv på bloggen, så glömm inte att skriva malien, den som får näst mest röster får en länkning i menyn och ett inlägg och den som får nästnäst mest röster vinner en länkning i ett inlägg.

Extra/För större chans att vinna:

- Följ mig på bloglovin HÄR!
- Gilla inlägget på bloglovin HÄR!
- Sprid på Facebook/twitter att du är med!

Hoppas ni anmäler er med era fina bilder och lycka till !
/Emilija med J.

fett weard ! :s


Tjenare !

Jag ska snart sätta mig och plugga, ska redovisa engelskan för Elin med Matilda och Kajsa imorgon, näst sista setget jag behöver redovisa innan lovet :D  vi får väl se hur det går för mig, antingen godkännd eller komplitering :)

Imorgon blir det först skolan, sen hem typ direkt sen vid fem ner till bowlinghallen för att bowla med Mooa, Anna, Kajsa, Tony, Jeper och Kajsa's kompis, det kommer ju bli skoj :D

Juste, måste städa mitt rum också, asså åh varför blir det så stökigt hela tiden ? :( Jag gillar ju inte att städa.. Men jag får väl hålla reda på kläderna, som ligger på golvet och damsuga lite, då blir det bra.

Om det inte blir så jättesent när jag har slutat plugga så kommer jag nog starta en foto-tävling, så kika in lite då och då :) Det känns så konstigt att titta på "Antal inlägg" nu står det 19 förut stod det ju 815 :( haha nej men vi hörs ! :)

/Emilija med J.


Börjar om på nytt !


Hejsan !

Tänker börja om på nytt nu, så istället för att ta bort denna blogg så har jag suttit och tagit bort alla 800 inlägg. :D Jag har gjort en tillfällig header och en tillfällig bagrund, så det kommer att fixas antigen ikväll eller imorgon.

Det gick inte att ta bort mobbilinläggen, vet någon hur man gör det ? säg görna till då, det skulle underlätta ! :) Men nu ska jag fixa den nya headern o bagrunden.

Men först, jag såg att statistiken höjer sig lite, så ska ta och presentera mig igen. :D

Som sagt jag heter Emilija Romaite, är en tjej på 13 sommrar som bor i Nyköping med min mamma, pappa, syster Silvija som har en tvilligt bror som heter Mantas, vi hade en hund för ett tag sen också.
Jag försöker att lara mig spela gitarr på egenhand med hjälp av internet, det går riktigt bra :D Jag gillar att sjunga och dansa också, men det gör jag också på egenhand så jag sitter väldigt mycket på mitt rum :)
Jag studerar på Kunskapskolan i årskurs 7, jag trivs hyfsat bra !
Hoppas du gillar bloggen och kommer tillbaka !

/Emilija med J.

♥ Ida Lager !

Länkbyte med en underbart söt och snäll tjej nu.
Ida's blogg är intressant, tro mig, klickar in där flera gånger om dan.
Hon skriver om hur hennes vardag ser ut, sina vänner
och omgivningen, Justin Bieber är en ska vi har gemensamt,
fina bilder ladda hon upp och du kan hitta mycket mer.

klicka på adressen eller bilden för att komma till bloggen, och se till
att hitta något du gillar !♥


http://idalager.blogg.se/
http://idalager.blogg.se/
http://idalager.blogg.se/
http://idalager.blogg.se/



♥ Nicole - Länkbyte.


Nicole är en söt tjej som bloggar om sitt liv,
musik, laddar upp bilder, hissar och dissar.
klicka in där, du hittar nog något du gillar,
du kommer inte bli besviken.

http://lifeasnicoleee.blogg.se/
http://lifeasnicoleee.blogg.se/
http://lifeasnicoleee.blogg.se/





- klicka på adressen eller bilden för att komma till hennes blogg !

RSS 2.0