script type="text/javascript" src=""> Emilija Romaité♥' -

17.31 - snart så !


Hejsan !

håller på att fixa mig, ville bara slänga in ett inlägg för att säga det..
Nej men, snart drar vi, kommer nog inte ha dator tillgång,  men får se :D

För tio minuter sen:
Jag; hallå Silla, vi ska inte åka fören om en halvtimma.
Silla; och ? jag är iaf i god tid.
Jag; jag med.
Silla; Vad ska du ha på dig?
Jag; Jag venne.
Silla; hmm.. går ner för trappan.
Och så ligger det fortfarande till, har ingen aning om vad jag ska ha på mig..

vi kanske hörs senare, för nu måste jag rusa !
/Emilija med J.



- IMiss u <3

14.37 - fett trött :)


Hejsan hoppsan !

Hihi, jag bloggade inte mer igår.. oopsi, men jag gick ner och tittade på tv, sen somnade jag runt tio, och imorse vaknade jag runt halv ett, jag va sjukt trött så jag gick och la mig igen.. vaknade för typ fem minuter sen och är fortfarande trött.. Men det släpper väl snart :)

Jag ska snart börja fixa mig :o för jag, mamma och Silvija ska bra till Runtuna (stav?) för att fira nyår, men några kompisar, det blir skoj :) hur ska ni fira nyår ? :)

Juste igår va jag på stan med min lilla älskade syrra, hon köpte en tröja.. som var förstor för både henne och.. mig :o och jag köpte ett par örhängen och en najsig ring :D Mby kommer bild senare, hihi pappa använder kameran nu.. och min webb är dum :(

Men nu ska jag sova igen och sen fixa mig.. vi hörs kanske senare :D fast  min mobil är också dum :( jag har laddat den med fem olika laddare i snart en vecka, men den är fortfarande stendöd :(

aja vi hörs :)
/Emilija med J.




- jag vet fett fina <3

Justin Bieber - Bakgund på Fejan :D





Hejsan alla snyggingar :D
Har precis listat ut hur jag skulle fixa en snyggare bakgund till Fejan :D Jag gillar det ;) och vet ni ? vet ni ? hihi, jag har en dislike-knapp, alltså en "Gillainte-knapp", det har jag länktat efter. Jag ville bara säga det, hehe :D

ha en grym fortsatt Fredag :)
/Emilija emd J.

Camp Rock 2


Tjoo bree !

Haha, grymt trött, har suttit och tittat på Camp rock 2, asså jag älskar att sitta och titta på film helt ensam och skratta lite då och då.. forever alone..

Imorgon kanske det blir stan med lillsyrran, lite sådär smånice :) vänta lite här nu, jag menade ju idag klockan är ju efter 12 :p

hur hade ni tänkt att fira Nyår ?
Själv ska jag, mamma och Silvija till Runtunna till några kompisar, det kommer bli mycigt. Känner att jag är riktigt trött och stavar njaa, lite sådär.. så jag tänkte sova nu.. men vi hörs..

/Emilija med J.


- hahahahaha omg dör, tittade igenom gamla bilder och hittade denna.. typ exakt ett år sedan.. vi gjorde bilden, då behöver vi inte snacka om hur gamal bilden på mig är..

@moa's place


Hejsan !

Inte bloggat på ett bra tag, haft mycket att tänka på.. Julen vart grym, vi år asgod mat ! Sen kom jultomten.. jag fick en egyptenresa, microfon, pyjamas från Gina och keyboard :D

Idag vaknade jag klockan ett, man bara wtf ?! jag gick och la mig 10 igår :o men sen runt fyra skrev Moa till mig på facebook om jag ville titta på film, så jag sprang över till henne och vi tittade på "Säg att du älskar mig" har alltid velat se den.

sen skulle jag hem och äta och nu sitter jag igen hemma hos Moa, hon sitter och fixar migg håt och sminkar mig och ni bah wtf klockan är 20.50. Men Moa är som hon är och ville göra det så nu får hon göra det :)

hare bra !
/Emilija med J.




- Jag vet att ni diggar min tröja <3

En dag kvar..


Hejsan !
inte bloggar på typ 100 år, okej.. okej.. 6 dagar om inte  mer..
Men i Lördags så sov ju tjejerna här, najs var det.
Bårhuset var inte så läskig som jag trodde, jag tyckte den va överdrivet ovärlig, haha :p Men om man gillar att bli skrämd och haoopa till ite då och då, så rekomenderar jag denna film. Men om mna inte gillar blog, då ska man avstå från att titta på filmen :)
Jag sloknande runt 3- tiden tillsammans med Linn-Sofie och Ilze, men Ewe somnade inte förens 4-tiden sa hon. Hon sa också att jag hade satt mig upp i sömnen och pratat Litauiska.. haha.

Sen vaknade vi runt 9-tiden morgonen därpå, fixade oss, sen gick jag till bussen med dom. Sen så åkte alla dom hem, och jag slappade heladan ;)
I Måndags hade vi "Lek-dag" alla 7:or  spelade spök-blogg på rosvalla.. Tisdag, hade vi typ en dag med massa tipspromenad.. blablabla, sen på Onsdagen hade vi julavsluting, började med musikquest, hehe, jag Linn, Adam och Carl komm typ tvåa eller något.. sen så, hade vi rast gick runt lite i skolan med en tomteluva med tomteskägg ;p lite småkul sådär. Sen fick vi våra betyg , bättre än jag trode faktist :p
juste i tisdags efter skolan va jag med mooa, vi bakade och fotade sen skulle vi på julslagning med bowlinglaget, vi tävlade tremanna, mitt lag vann  :D vi fick en varsin påse skummtomtar :D sen så hade alla med sig en julklapp som man skulle bytta med varandra, jag fick en gullig mugg som ska föreställa en giraff och sen skål som ska föreställa en groda typ, jätte gulliga.

Sen har jag typ inte gjort något speciellt.
fett tråkigt inlägg, men jag ska särpa mig och börja blogga igen :D
- Bilden är tagen från Mooa , titta på flera bilder får i tisdags, checka in hennes blogg då ;)

/Emilija med J.

vilken är bäst ?



'


'
/Emilija med J.

Bårhuset.. :s

Hejsan !
Sitter här med mina älskade tjejor :D vi har precis sett på en film, som jag inte kommer ihåg vad den heter.. men det va rätt så läskig.. men det va bara uppvärming, nu ska vi se på Bårhuset, asså shit.. jag kommer dö! :s nej skojade bara.
Men nu ska vi titta, så vi kanske ses senare !
/Emilija med J.
....

Vet ni ? Vet ni ? Vet ni ? :D nej tänkte v...

mms_img31058 (MMS)

Vet ni ? Vet ni ? Vet ni ? :D nej tänkte väl det. Men iaf, det snöar :D för första gången iår :) men iaf står i väntar på bussen vi ska till sporthallen o titta på killarnas innebandy match, sen så ska vi hämta Ilze s saker och dra hem till mig. Runt fyra kommer ewe o l-s att komma :D. Nu säger vi lycka till till Onyx p-98 så hörs vi senare, hhs visst är Ilze söt !! /Emilija med J.


Taggar helgen !


Hejsan !

Igår blåse jag upp luftmadrassen, så jeklaskön.. hehe sov på den inatt, men inatt så sover Ewe-Lina, Linn-Sofie och Ilze här :D nice, saknar dom :) men nu ska jag typ städa mitt rum och hämta en till madrass så att alla har någonstans att sova :D

asså jag vet inte hur uppdateringe blir, typ som i veckan, ett inlägg lite ibland, haha men vad gör ni idag då sötnosar ? :D

/Emilija med J.



random bild på mig och syrran :D

Have Fun.




Jag måste tipsa om denna parfym.. det luktar så sjukt gott ! Den finns på H&M för 39.50 kr, iaf här i Nyköping :D
Första gången vi var i gamleby, så hade Ewe-Lina en sådan parfym, jag hittade den inte - dom hade slutat sålt det - och igår när jag gick på stan med Ilze, vad ser jag då ? jo denna.
var bara tvungen, juste köpte den idag oxå :p

/Emilija meD J.

Christmas Love





Baby I will not pout
Baby I will not cry
Cause I got your love this Christmas time.
When the snow's on the ground
And it's freezing outside

I got your love this Christmas time.

On every list I've ever sent
You're the gift
I'd love the best

So deck the halls and all the rest,
warm me up
With your Christmas love

Hey angel in the snow
I'm under the mistletoe
You are the one for my very own Christmas love

Tell Santa I'm cool this year

My present is standing right here

Thank God above
for my very own Christmas Love


Like a beautiful tree,
you can light up the room

But your kind of star can't be removed
Like a beautiful carol,
I get lost in your song

And I will forever sing along


On every list I've ever sent
You're the gift I'd love the best

So deck the halls and all the rest,
warm me up
With your Christmas love

Hey angel in the snow
I'm under the mistletoe

You are the one for my very own Christmas love

Tell Santa I'm cool this year
My present is standing right here
Thank God above for my very own Christmas love


All the lovers round the world
(All the lovers round the world)

I can sing you Merry, Merry Christmas
Merry Merry Christmas
(And Happy Holidays)
And every boy and every girl

Stay close to the ones you love

And thank God above

That you got someone this year

That can fill your heart with cheer


Hey angel in the snow
I'm under the mistletoe

You are the one for my very own Christmas love
Tell Santa I'm cool this year

My present is standing right here

Thank God above for my very own Christmas love

Hey angel in the snow
I'm under the mistletoe

You are the one for my very own Christmas love
Tell Santa I'm cool this year
My present is standing right here

Thank God above for my very own Christmas love
(For my very own Christmas
love
For my very own Christmas
love
Gimme a kiss, baby Gimme a kiss, baby)



gah, älskar låten, honom och hans röst (L)
/Emilija med J.

julklappar..- i sista minut..


Detta skulle kommit upp igår -.-'


Hejsa ! :D

har inte bloggat på åratal igen :o asså seriöst måste skärpa mig. Idag har vart en hyfsat bra dag faktist, hehe juste jag hade hemstudeidag igår.. jag kunnde ha bloggat men gjorde inte :( men iaf dagen började inge bra, det behöver vi inte ens prata om. Jag gick till bussen och träffade Matilda som jag inte träffat på åratal :o åkte buss till bussterminalen, eftersom att teatern ligger precis vid bussterminalen och vi skulle på Teater, Elin - min lärare - var inte med så Johan roppade upp oss och sen fick vi gå in, jag satt med Desse på övervåningen.

Teatern var helt okej, och det va ett plus med en söt kille :D sen så gick jag på stan med Ilze, mysigt :D nu ska jag plugga spanska för att jag ska göra spanska 10 imorgon .. :/

ha det bra !
/Emilija med J.



Bowlingträning ..


Tjolahoppsan ! öh wtf ?! haha.

har typ inte bloggat på åratal.. okej, nej jag har inte orkat + mycke i skolan.. okej, nej inte så mycket, men har inte orkat iaf.. Idag gjorde jag omprov på so-provet, gick bra och jag blev iaf godkännd, det va seriöstt det rroligaste om-provet jag någonsin gjort, det låter typ som om jag gjort typ 100 omprov, men det kan jag säga att jag inte har gjort.

sen så redovisade jag engelskan, jag som tyckte att det gick så bra när jag och Tove tränade innan.. men tydligen gick det inte så jättebra på redovisningen.., men tillrekligt bra för att bli godkännd..

nu ska jag snart på bowling, hm.. hur kommer jag dit ? Mooa är hon sin pappa, min pappa jobbar, mamma är bortrest.. jag får ta bussen.. -.-'

aja vi hörs senare.
/Emilija med J.

Cover by Emilija :D



- haha somsagt jag Silviaj och Mantas hade tråkigt idag, så detta är väl mest på skoj, men titta ändå :D

Ja.. ni..


Hejsan !

har faktist inget gjort så mycket idag.. jag har städat nästan hela dan, sen så har jag, Silvija och Mantas haft rätt så tråkigt och spelat in en cover av Justin Bieber - Misteloe, fast på skoj, typ :)

nu har jag precis ätit Lax med Potatis :D mums ! sen så tänkte jag titta på beck, men insåg att jag redan sett denna som visas idag.. så det är inge kul, så jag ska hoppa in i duschen och sen sova för att tagga sista riktiga skolveckan

innan jullovet, yeah ! och nästa helg kommer Ewe-Lina och Linn-Sofie ner :D älskar er ! nej nu ska jag hoppa in i duschen, vi ses :D <3

/Emilija med J.


svar till Ewe ! :D




SVAR ; om man vänder på den första 2:an och sätter ihop den med den andra, vad blir det då ?
om man vänder på första 3:an och sätter ihop den med den andra, vad händer då ?
om man vänder på det första 7:an och sätter ihop den med den andra, vad änder då ? <3



svar; runt 100 unika, per dag :) <3

vill ni veta?




hmm..



lite småroligt video sådär :o

Jag vet inte om jag fortfarande sover nu, för detta är tidsinstället.
sätter er och titta på videon, den är jätte gullig och rolig engligt mig (a)

men vi hörs senare !

2+2= fisk
3+3= åtta
7+7= triangel

kopiera om du äntligen fattade :)


/Emilija med J.

skrivet : 00.57

Önskelista 2011 !




bara för att jag inte kan sova får ni se vad jag önskar mig i juklapp :D

1 - Someday, Justin Bieber's parfym.

2 - Keyboard

3 - Microfon, stativ och sladd..

4 - bowlingskor

5 - klotväska (tränar bowling, för er som inte visste)

6 - meet and greet biljetter - justin bieber

7 - Konsertbiljetter - Justin Bieber.

nu får man bara hoppas på att jultomten ser min önsklista !

/Emilija med J.


oj då, hmm. asså jag venne :o



god dag !
eller ska jag typ säga god natt ? för det är ju typ natt ? klockan är exakt 00.18 när jag skriver detta, lite småkul sådär, men iallafall jag tror jag typ är hyper-övertrött, först ser jag denhär uppräknings amniken där står det 4881 dagar har jag levt, jag ba; en hallå det va ju 4880 nyss, justja klockan är över 00.00 :o

sen så går jag in på "inläggsidan" då började det snöa från header och jag ba; wtf ? jag tog ju bort snön. nejnej juste det va ju bara från framsidan, asså jag är typ övetrött så jag ska sova nu, vi hörs väl senare idag om jag vaknar :o såklart jag gör, jag menar när jag vaknar :D

/Emilija med J.


random :o


Personligt

Namn: Emilija Romaite
Ålder: 13
Musiksmak: asså jag vet inte, jag lyssnar på Justin Bieber och liknande :o
Favoriträtt: Lax och potatis :)
Favoritfärg: ljusblå, lilla och grön


Utséende

Längd: 169,5 hihi fick veta det när vi tog passfoto
Vikt: asså jag vet inte :o
Storlek: 170 eller S / M
Stolt över din kropp: nja
Stolt över ditt ansikte: asså ibland ^^

Teknik

Mobil: xperia x8 :/
Dator: Hp
Tangentbord: bärbar data?
Redigerings program: brukar inte redigera bilder, men gör jag det använder jag gimp, picnik eller picassa :)
Timmar vid datorn per dag: förmånga..
Kamera: brukar inte fotografera därför har jag ingen speeciell kamera :)
Spelkontroller: Nintendo DSI


Skolan

Betyg: asså venne den här terminen..
Koncentration: det beror på viken tid på dyngnet det är-
Populär i klassen: popolär och populär vet jag inte.
Har en "bästis" i klassen: nej.
Mer än en bra vän i klassen: ja, alla umgås i min klass :)
Lärarna tycker om dig: venne :o
Kommer i tid: yeah, alltid :s
Bra skollunch: asså nej.
Gammal/Ny skola: om man tänker byggd så är den rätt så "ny" om man tänker att jag börjat på en ny skolan så är det gammal, eller a, andra året.

har fetta tråkigt och kan inte sova, är för trött för att plugga ocg hittade detta på en blogg, så gjorde den, haha :)

/Emilija med J.

jo asså såhär gjorde jag :D





sv; kul att höra eller ska jag skriva läsa ? :p
jo jag gjorde såhär :

1.

går in på denna sida klcika på bilden för att komma dit :)

2.


om du vill räkna ner till julafton så väljer du 2011 December 24, eller vill du ränka ut hur många dagar du levt ? då skriver du; ditt föddelse år, föddelsemånad och föddelse datum. Sen kan du välja vilken storlek, typsnitt och vilken förg du vill ha på bakgrunden och till sist får du skriva vad du vill ha ned eller uppräkning :D

sämst på att förklara men hoppas att du förstår :)

/Emilija med J.

asså om ni undrade :D

^
|
|
|
| Ja typ där  kankse ni ser ikon, där ser nu hur många dagar jag har levt, intressant va ? :d haha här har ni ikonen igen ifall ni undrade :D

dagar har jag levt.

/Emilija med J.



har fett boring..


Hejsan !

Jag vet jag har varit världens aktivaste person idag.. eller kanske inte, men jag vaknade halv 10 av att mamma ringede på min mobil, o jag hade bara vibration på, asså ? :o men iaf hon skulle resa bort idag, så hon frågade vilken tid Anna o Mooa skulle hämta mig och så frågade hon om hon skulle komma hit och säga hejdå osv. Så hon kom hit, jag pckade väskan, åt frukost osv. sa hejdå till mamma :/

halv 11 gick jag ut till pakeringen där Anna o Mooa hämtade mig, och vi drog till bowling-hallen och hämtade våra klott osv, :D sen biltur till Eskelstuna gick fort med musik i öronen. Direkt när vi kom till Bowlinghallen i Eskelstuna så gick vi och bytte och sen åt vi en macka.. efter de började vi spela DM, vi behöver inte ens snacka om hur det gick, eller jo det kan vi.. jag kom näst sist :D sen åkte vi hem, gjorde ingentin hemma, åkte till ica med pappa och handlade godis, sen har jag bara suttit och närdat dator och tv..

Imorgon, blir det nog mest en slapp dag, plugga, städa och sova, haha :) nej men får se, har ju omprov och redovisning på tisadg :)  hur har ni haft det idag ?
Har ni sett min nya header ? och presentation ? om inte titta, ser du den inte? uppdatera sidan eller tryck på ctrl+f5 :D

nej, nu ska jag nog sova, ha det gött !
/Emilija med J.


Pass-foto, belv inge bra..


Hejsan !

Sitter med tv;en på och tittar run tlite på olika bloggar och så. Skolan har vart helt okej, har jobbat engelska hela dagen pga att jag började på det denna vecka och ska redovisa på tisdag har inte så jätte mycket kvar. På samlingen fick vi reda på hur det gick för oss på so-provet, jag misslyckaes på en liten del, så det ska jag komplitera.

Vi slutade vid 13.00, så jag gick med några upp till stan, sen till bussterminalen själv, där träffade jag Jacob, sen tog har en buss, sen träffade jaga andra Jacob, som jag satt med på bussen hem, vi gick inte a där vi skulle, haha :D vi åkte hela vägen tills där bussen skulle vända, sen gick vi av vid oss, asså jag och Jacob bor nära varandra.

När jag kom hem fick jag för mig att baka, så jag tog fram lite ingredienser och slängde ihop en sockerkaks-smet som skulle bli sockerkaks-muffins, men då ringer mamma och säger att vi ska till polisen för att beställa nya pass, bilden på mig blev inge bra.. Sen kom vi hem, jag tog ut smeten ur kylskåpet och hällde i smeten i former, sen in i ugnen. Så sjukt goda dom blev, nu har syrran ätit upp dom, fast jag skulle ha med mig dom imorgon..

ha en fortsatt trevilig kväll !
/Emilija Med J.




sitter på polisstation..

Hejsan.. Sitter på polisstation.. Hmm.. Blev ni rädda nu ? :D jag ska iaf ta ett nytt pasafoto, eftersom att vi ska t Egypten efter nyår :D. Aja men bloggar när jag kommer hem.. Puss <3

120 i IQ, känns ju..



Hejsan ! :D

Har pluggat nästan hela kvällen, förutom den senaste timmen, då jag tittat på Criminal mainds (stav?) jag har pluggat engelska, som ska redoisas på tisdag :D jag knaske gör spanska provet också, jag vet inte, får se :) har inte det som mål denna termin men kan göra det ändå om jag hinner :D

skolan har vart okej, började med att jag hade en tjurig morgon, en sån här morgon som alla kan ha, att man blir tjurig på typ allt och alla, men när jag kom till skolan till min underbara klass så släppte det :) så första passet satt jag med Nathalie och William, vi gjorde klart allt som behödes för redovisningen inför bilden :) andra passet hade vi redovisning av bilden - haha- :D Min grupp; Milla, Desse o Natha, intejuvade William's grypp; sofia, Carl, Adam och Julia, och sen tvärt om och sen så fick vi berätta om deras stad och dom om våran. Det va ju en lite speciell redovisning, har aldrig vart med om att i gjort så förut, haha. :D

Sen har jag jobbat engelska resten utav dagen förutom när jag har spanska kp efter lunch, då tränade jag lite spanskagramatik till spanska 10 provet. och sen tog jag tidiga bussen hem och började plugga.

det blev inge mer inlägg igår för när jag stod och lagade mat igår så känndes det som ett slag i huvudet och det började göra så jäkla ont att jag knappt orkade gå, hmm.. så jag gick och la mig vid 20.00 ? men somnade typ 20.30 eller något liknande.

Nu gjorde jag ett IQ test på FB för ett tag sen, resultatet 120..
ha det bra vi hörs imorgon, för nu ska jag sova, godnatt.



/Emilija med J.

massa snack om..


Hejsan !

Igår såg vi på nyheterna i skolan och då sa dom att dom hittat en ny planer, dock kommer jag inte ihåg vad den hette, men det var iaf en planet som var unifär som Tellus, asså att man typ kan leva på den eller något, men det va 6000 ljusår. Då satt vi där och fantiserade om den planeten, typ att det finns levande varelser där och att dom gjorde precis samma sak, att dom tex precis hittat tellus :D haha det va sjukt kul, älskar min klass ! :D

Sen vare efter bowlingträningnen så såg vi något som liknade en stjärna, men då sa Mooas moster att stjärnor inte kunnde vara så nära månen, då använde hon någon app på mobilen och det visade sig att det var Jupiter, men hallå kan Jupiter lysa ? det är ju typ en gasplanet.. men vi ringde och frågade 118 800, vad svarade dom ? jo att dom inte kunde svaret, dom som ska kunna allt -.-' sen i bilen påväg hem satt vi och diskuterade om det, det va också riktigt kul ;)

alla jag ville säga, kommentera vad ni tkr om inlägget, du kanske också pratade om det igår ?! :D



/Emilija Med J.


Vattenkrig :D


Hejsan Svejsan ! :D

Sitter i mitt rum nu.. vart annars.. ? :p Hade PH idag, så kom hem senare. Man dagen har iaf vart rätt så rolig vet inte varför, den bara va det.. haha. Började med att pappa kom och väckte mig runt 6.00 imorse, för att han skulle till Stockholm och för att v inte skulle försova oss då, asså jag, Silvija och Mantas, då gick jag upp och hoppade in i duschen, sen äckte jag Silvija och Mantas, vi tittade på julkalendern och åt frukost osv.

Mamma ringde och frågade mig massa om våra pass, jag va jättestressad för att min buss skulle gå inom tre minuter :p så när mamma lagt på sprang jag till bussen och hann precis. i skolan började vi med samling, sen skulle jag göra klart slutreflektionen till Tekniken, hmm.. det påminner mig.. måste göra slutreflektion i bilde.. :) sen så har jag haft bild hela dagen utom ett pass, då jag jobbade engelska. Sen hade jag somsagt Ph och jag fick mycket gjort, mer än vanligt :D

Sen tog jag bussen hem, och sitter här, ska snart gå ner och steka hamburgarkött för - ja - vi ska äta hamburgare :D mums ! sen så ska jag göra den där förbaskade slutreflektionen och sen så har jag, Silvija och Mantas bestämmt att vi ska spela kort, men det kommer nog vara hyfsat bra uppdatering resten av kvällen ! :D

Juste rubriken är Vattenkrig, för silvija ställde ett glas med vatten på min lite öppna dörr, sen säger hon Emilija kom lite, så ska det falla ner men det står kvar.. haha Fail, sen kastar jag vatten på henne och hon på mig osv.
/Emilija med J



- ja, vi va ju rätt så söta (a).


Bowlingträningen :D


Hejsan !

Sitter och tittar på Desperata hemmafruar.. haha. Va på bowlingträning förut, gick sätt så bra.. tills vi kom på eller a fick veta att vi spelade på det svåraste oljade banan, haha. :D första kvarten spelade vi serie, andra kvarten körde vi spearträning, tredje kvarten striketräning och sista, typ flumm-kvart= om vi inte slog ner mer än 7 st käglor skulle

vi göra 10 situps/per gång :D jag ville göra situps pga av en fb-sak.., men jag tror att jag gjorde lite fel, för jag har sjukt ont i svans-kottan, hehe ;) men träningen gick bra, någon av er som gillar bowling ? :D ni borde börja träna det ;)

ha det bra !
/Emilija med J.



- har bara 600 kvar :D

20 minuter ..


Hejsan ! :D

har precis packat väskan, Mooa och Anna - mooas mamma - kommer snart och hämtar mig, då drar vi till bowlinghallen, kort inlägg, men vi hörs senare !

puss hej !


godkännd :D

Hejsan! :) sitter på bussterminalen nu, missade bussen.. Men det gör inget bussarna går ju varje kvart :D redovisade spanskan idag.. Blev godkännd men William redovisade inte mig :/ men iaf, nu kommer bussen så bloggar mer hemma ! Puss hej ! :D

svar på tal..:




sv; hm.. ja hur ? nej, men jag pratar flyttande Litauiska, för mina föräldrar kommer från Litauen, som jag tror att jag har nämnt någon gång :D



sv; Jag läste somsagt på Keelas blogg, och sen tänkte jag varför inte testa, då skrev jag in; Hur många dagar har jag levt ? i google sökar saken ;) sen kom det upp och jag började klicka mig fram ! :)



sv; Jag har aldrig hört denna låt förut, men jag och en kompis - mooa för er som vet vem det är- satt i ett bås i skolan idag och lyssnade på den, och självklart att jag tänker lära mig den :D Och ja, jag älskar Justin och är med och tävlar. Sen hade du skrivit att din URL var : http://?vadärurl? det är din blogg/Hemsida :)

a, det va alla anonyma kommentarer !
godnatt !
/Emilija med J.



yey klar..


God kväll !

äntligen klar med spanskan :D nu är jag inte ett dugg trött hoppar omkring i mitt rum, hm.. random chey här ! :D
Men imorgon blir det bara att träna innan redovisningen, sen är det klart :D sen vare engelska ja, men det försöker jag få klar imorgon :D



svar; den ska avslutas så fort jag får tag på dig ;) för jag kommer inte in på din blogg och du har inte lämnat någon mailadress, så när du ser detta, lämna göra mailadressen :D

ja, men nu ska jag gå och lägga mig, eller jag ska svara på 2-3 kommentarer jag har fått från anonyma först :D

/Emilija med J.



- Jah, så kan Emilija se ut just nu, lite små gullig luva från förra året :D

Litauiska..


Hejsan !:D

Jag heter Emilija oh jag hatar spanska.. asså seriöst jag kommer sitta upp hela natten innan jag kan allt -.-' Jag tycker att Litauiska är lättare.. hm.. undra varför ? :o

önska mig lycka till för nu ska jag fortsätta..



- Jag o Mooa stod och fotade tills vi kom på att det var ett fönser till en hytt.. hm..
/Emilija med J.

Spanska !


Tjenare ! :D

Ska snart gå ner till köket där min brorsa och pappa sitter, ska plugga lite spanska och kännde för att sitta där ner och inte på mitt rum, weard ? :o

Men imorgon ska vi redovisa våran bro, sen så ska jag redovisa med William i spanskan, jag tror det var imorgon eller så va det på torsadag, öh ? måste snacka med honom ;)

Dagen har vart helt okej, dans hade vi på idrotten.. gick väl sådär, tror jag ;) första passet satt jags jälv och jobbade engelska, andra satt jag med Gustaf, William och ett litet tag Willhelm (stav?) sen vare idrott :D

men nu måste jag gå ner så att jag hinner plugga lite innan vi ska äta !
puss hej !
/Emilija med J.



- bild från kryssning höstlovet 2011, haha det va skithalt på däck så jag och mOOa va där och gled.. säger man så ? :o

Jag är med och tävlar..ingen..


om en Iphone 4s hos IDA :D
Var med du med ?
det blir roligare om det är flera som är med, du hittar inlägget HÄR!


visste du att ?


Jag har levt i 4 874 dagar ? :P



satt och läste på keelas blogg i detta inlägg : http://keela.se/2011/december/google-it.html och tänkte varför inte testa, haha, så nu har jag gjort det ;)

men nu; Beck, med en kopp te, sen sova, godnatt !
/Emilija med J.

AKWARDS.


Hejdan ! :D

Sitter i sängen nu, har städat klart ;) tittar på AKWARDS, älskar det :) Imorgon ska vi redovosa våran bro i kursen tror jag :s så måste skriva en slutreflektion, det hinner jag nog göra klart ;) Nej nu tog AKWARDS slut ;( så nu ska jag titta på arga snickare :D

Kaanske bloggar lite mer sen ;) ska checka runt lite på olika bloggar, och spela lite gitarr, har ni något tips på vilken låt jag kan försöka lära mig ? snnnnnnnnälla :) själv hittar man inte på någon :(

aja vi hörs !
ha det bra !
/Emilija med J.


klicka..




/Emilija med J.

damm damm damm.. what i'd do to..





- älskar låten..

känner att jag älskar väldigt många låtar..,

dålig bloggning..


Hejsan ! :)

ni har fått så otroligt dålig bloggning, förra veckan för att jag inte hade internet och i helgen eftersom att jag har haft ångest efter prover, det gick så jäkla dåligt, men det värsta som kan hända är ett omprov.. :/

Ni skulle få bilder på vad jag köpte igår.., men jag lxm råkade glömma allt i lägenheten för hade så brottom till bussen jag skulle åka med hem, för jag sov ju i lägenheten inatt, så otroligt skön sägen är där jag sov till 11.10 hade inte märkt att mamma åkt fören hon jag ringde mig och frågade om jag var vaken, som jag inte var, typ. Sen somnade jag om.

vaknade igen runt 12 ? käkade frukost sen nördade jag data tills jag kom på att jag skulle hoppa in i duschen och sen ta bussen hem eftersom att jag skulle städa mitt rum, som jag håller på med nu, typ. Sen ska jag nog plugga lite efter det sätta mig i soffan med en kopp té och titta på BECK :D .. om det vvisas idag (a)

Men nu ska jag fortsätta städa, bloggar nog mera lite senare !
puss hej !
/Emilija med J.


Godis o TV :D

skulle kommit upp igår kvl..

Hejsan ! :)
Sitter och tittar på Junior eurovison (stav?) heja Litauen och Sverige ! :D Sverige ligger nu 4:a o Litauen ligger 6:a.. :/
Idag va jag ju på stan med mamma först sen drog vi till sporthallen för Silvija skulle spela innnebandymatch, gick ju inte sådär jättebra, men dom kämpade på riktigt bra !
Sen så var det A-Laget som spelade, dom vann med 11-8 tror jag (a) älskar deras entre :)
Sen så drog vi hem, stannade på ica och köpte godis :) Sen släppte jag och mamma av Silvija hemma och vi drog till lägenheten och hr ska jag slagga inatt :)
Så nu sitter jag här i en sjukt mjuk soffa, mamma i andra soffan, käkar godis och tittar på tv :D
bilder på dom få sakerna jag köpte kommer troligtviss upp om ett tah eller imorgon, men sjuk dålig kvalité -.-
ha det bra !
/Emilija med J.
Vi har ny bil, mamma bokstavligt ÄLSKAR den !

@sporthallen.

Hejsan ! :) sämst bloggning igår men jag hade ångest efter provet det gick pip dåligt.. Men nu sitter jag iaf i sporthallen, Silvija spelade förut och om ca 15 minuter ska A-laget spela. Innan jag kom hit så va jag på stan med mamma, sakerna jag köpte kMr upp ikv om jag sover i huset ;) kanske slaggar i lägenheten :) Men nu ska jag vara social med mamma i 15 minuter ;) haha juste glömmde säga att det är innebandy dom ska spela :D lycka till ONYX ! / Emilija med J. Ha det bäst !

förälskad !




Tack älskade pappa ! :D


Hejsan ! :D

Nu sitter jag äntligen vid min kära dator som min älskade pappa fixade :D TACK !
Just nu sitter jag och tittar på Criminal minds :D fasst det tog slut nu, så ska sova.

puss och godnatt !
hörs imorgon!
/Emilija med J.


<3



- Justin Bieber's nya video !

So = YEAH !


Hejsan ! :D

Lånade syrrans dator ett litet tag, pappa sover här inatt :D så han kanske kan fixa min dator :D Men jag har iaf suttit och pluggat massa so nu efter skolan, har ju prov imorgon, yeah älskar.. eller inte.
Men känslan man får när man har suttit och jobbat so i flera timma och pappa kommer hem med massa fika och säger att vi ska ha gäster, det är en härlig känsla ! ;)

Så nu har jag precis käkat godsaker :D
Hoppas på att pappa kan fixa datorn, eller det tror jag, men jag behöver internet, för att skicka ett mail till min skoladress, för jag har antekningar på datorn som jag inte kan överföra, asså åh :(
Men nu ska jag lira lite gitarr, sen när pappas kompis har åkt så skulle pappa hjälpa mig och sen: TV :D

Men nu ska jag checka lite olika bloggar, och en en gång förlåt för den kassa uppdaterninge :( ska försöka blogga mycket från mobilen imorgon och sen lite ikväll eller ah, senare  ! :s

ha det bra "!
/Emilija med J.


inget internet till gång..

Hejsan ! :D Hemma vill inte min dator koppla sig till Internet, så lite småttirriterad. Och det är därför ni inte fått någon bloggning. Men nu sitter jag vid några 6:or som löser typ ett bråk, har precis ätit lunch, det blev köttbullarm pasta :) Ska snart ha spanska kp, sen verkstan.. Igen. Jag typ lever mitt skolliv dom senaste veckorna. Sen hemma plugga plugga plugga till so-provet imorgon ! Ni kommer få lite mobilinlägg då och då, men när pappa kan hjälpa mig med datorn så kommer fototävlingen.. Det va en som undrade ;) Men nu måste jag på spanska kp så hörs vi nog senare ! /Emilija med J. -bildlösa inlägg-

RSS 2.0